Nutriční hodnoty (Hovězí loirských lodníků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 563 kJ / 1 330 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,00 g |
| Tuky | 69,20 g |
| – nasycené | 43,60 g |
| – nenasycené | 23,60 g |
| –– mononenasycené | 21,40 g |
| –– polynenasycené | 2,20 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 90,00 g |
| Cholesterol | 204 mg |
| Sodík | 122 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 135,64 g |
| – cukry | 90,64 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g hovězích bifteků (nebo zadního) | ||
| 1,5 kg 1,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 1500 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 5 5 kyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| ocet (balsamico) | Ocet lihový |