Nutriční hodnoty (Bleskový štrúdlík naší Janky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 587 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 13,30 g |
– nasycené | 7,93 g |
– nenasycené | 3,88 g |
–– mononenasycené | 3,05 g |
–– polynenasycené | 0,83 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 9,75 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 42,50 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kelímek 1 kelímek pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 150 g |
1 kelímek 1 kelímek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
0,5 kelímku 0,5 kelímku cukru | Cukr bílý | |
2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
cukr | Cukr bílý | |
skořice | Skořice ceylonská | |
rozinky namočené v rumu | Rozinky | |
drcené piškoty | Piškoty | |
mleté mandle | Mandle loupané mleté | |
vejce na potření před pečením | Vejce slepičí | |
máslo na potření po upečení | Máslo kravské |