Nutriční hodnoty (Bleskový štrúdlík naší Janky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 587 kJ / 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 13,30 g |
| – nasycené | 7,93 g |
| – nenasycené | 3,88 g |
| –– mononenasycené | 3,05 g |
| –– polynenasycené | 0,83 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 9,75 g |
| Cholesterol | 24 mg |
| Sodík | 283 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
| – cukry | 42,50 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kelímek 1 kelímek pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 150 g |
| 1 kelímek 1 kelímek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 0,5 kelímku 0,5 kelímku cukru | Cukr bílý | |
| 2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| rozinky namočené v rumu | Rozinky | |
| drcené piškoty | Piškoty | |
| mleté mandle | Mandle loupané mleté | |
| vejce na potření před pečením | Vejce slepičí | |
| máslo na potření po upečení | Máslo kravské |