Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní zeleninová polévka s fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 319 kJ /
1 032 kcal
Bílkoviny12,82 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,07 g
Tuky53,69 g
– nasycené22,86 g
– nenasycené31,88 g
–– mononenasycené26,19 g
–– polynenasycené5,69 g
––– omega 30,08 g
Vláknina10,86 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 875 mg
Sůl2,14 g
Sacharidy120,71 g
– cukry13,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 střední cuketa Cuketa čerstvá 100 g
3 hrsti 3 hrsti fazolových lusků Fazolky čerstvé
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku,
1,25 l 1,25 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1250 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1/2 šálku 1/2 šálku rýže Rýže bílá 125 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.