Nutriční hodnoty (Domácí kečup s medem a jablečným octem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 218 kJ / 1 486 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,93 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,93 g | 
| Tuky | 51,93 g | 
| – nasycené | 3,90 g | 
| – nenasycené | 45,41 g | 
| –– mononenasycené | 31,68 g | 
| –– polynenasycené | 13,74 g | 
| ––– omega 3 | 4,18 g | 
| Vláknina | 17,76 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 6,46 g | 
| Sůl | 16,00 g | 
| Sacharidy | 241,07 g | 
| – cukry | 226,73 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 6 6 vetších rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g | 
| 2 2 menší jablka | Jablko čerstvé | 300 g | 
| 1 1 střední řepa | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 15 ml | 
| 3 lžíce 3 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 36 g | 
| 5 lžic 5 lžic medu | Med nepasterovaný | 180 g | 
| 2 špetky 2 špetky škořice | Skořice ceylonská | |
| 1 lžička 1 lžička dijónské hořtice | ||
| 50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml | 
 
	