Nutriční hodnoty (Domácí kečup s medem a jablečným octem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 218 kJ / 1 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,93 g |
Tuky | 51,93 g |
– nasycené | 3,90 g |
– nenasycené | 45,41 g |
–– mononenasycené | 31,68 g |
–– polynenasycené | 13,74 g |
––– omega 3 | 4,18 g |
Vláknina | 17,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,46 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 241,07 g |
– cukry | 226,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vetších rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
2 2 menší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 střední řepa | Červená řepa čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
1 lžíce 1 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 15 ml |
3 lžíce 3 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 36 g |
5 lžic 5 lžic medu | Med nepasterovaný | 180 g |
2 špetky 2 špetky škořice | Skořice ceylonská | |
1 lžička 1 lžička dijónské hořtice | ||
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |