Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí kečup s medem a jablečným octem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 218 kJ /
1 486 kcal
Bílkoviny5,93 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,93 g
Tuky51,93 g
– nasycené3,90 g
– nenasycené45,41 g
–– mononenasycené31,68 g
–– polynenasycené13,74 g
––– omega 34,18 g
Vláknina17,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,46 g
Sůl16,00 g
Sacharidy241,07 g
– cukry226,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vetších rajčat Rajče červené čerstvé 360 g
2 2 menší jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 střední řepa Červená řepa čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
1 lžíce 1 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 15 ml
3 lžíce 3 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 36 g
5 lžic 5 lžic medu Med nepasterovaný 180 g
2 špetky 2 špetky škořice Skořice ceylonská
1 lžička 1 lžička dijónské hořtice
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.