Nutriční hodnoty (Pizzové buchty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 687 kJ / 1 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 94,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,54 g |
Tuky | 102,11 g |
– nasycené | 39,54 g |
– nenasycené | 54,05 g |
–– mononenasycené | 43,05 g |
–– polynenasycené | 11,00 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 8,36 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 67,38 g |
– cukry | 55,37 g |
––– laktóza | 6,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g těsta na pizzu | ||
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
400 g 400 g krájených rajčat (čerstvé nebo v konzervě) | Rajče červené čerstvé | 400 g |
2 lžičky 2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 36 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
150 g 150 g salámu nebo šunky (použila jsem italskou sušenou šunku) | Polosuchý salám | 150 g |
150 g 150 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 150 g |
pár snítek snítek tymiánu nebo jiného koření | Tymián sušený | |
4 lžíce 4 lžíce strouhaného parmezánu | Parmezán | 60 g |