Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pšeničný kváskový chleba se semínkovou záparou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 534 kJ /
1 801 kcal
Bílkoviny57,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,20 g
Tuky9,65 g
– nasycené1,95 g
– nenasycené5,85 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené4,85 g
––– omega 30,45 g
Vláknina15,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy363,50 g
– cukry23,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 g 30 g pšeničného nebo žitného kvásku
150 g 150 g vody Voda 150 ml
150 g 150 g pšeničné chlebové mouky (promísíme, zakryjeme a necháme 10-12 hodin kvasit) Mouka pšeničná hladká 150 g
50 g 50 g pšeničné celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 50 g
2 2 vrchovaté lžíce lněného semínka Lněná semínka
2 2 vrchovaté lžíce slunečnice Slunečnicová semínka loupaná
2 2 vrchovaté lžíce dýňového semínka Dýňová semínka
2 2 vrchovaté lžíce sezamu Sezam loupaný
250 g 250 g vroucí vody Voda 250 ml
300 g 300 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
70 g 70 g vody Voda 70 ml
2-2,5 2-2,5 rovné lžičky soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.