Nutriční hodnoty (Křupavý patizon z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 536 kJ / 128 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,75 g |
| Tuky | 8,09 g |
| – nasycené | 1,92 g |
| – nenasycené | 3,93 g |
| –– mononenasycené | 2,97 g |
| –– polynenasycené | 0,96 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 1,31 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 102 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 4,13 g |
| – cukry | 0,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední patizon | Patizon čerstvý | |
| 1-2 1-2 vejce (dle velikosti) | Vejce slepičí | 105 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté uzené papriky | Paprika uzená | 2.5 g |
| trocha trocha mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| strouhaný parmezán | Parmezán | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |