Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavý patizon z trouby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie536 kJ /
128 kcal
Bílkoviny9,43 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,75 g
Tuky8,09 g
– nasycené1,92 g
– nenasycené3,93 g
–– mononenasycené2,97 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,03 g
Vláknina1,31 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy4,13 g
– cukry0,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 patizon Patizon čerstvý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
trocha trocha mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
strouhanka a parmezán (v poměru 2:1) Strouhanka pšeničná
mletý pepř Pepř černý mletý
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté uzené papriky Paprika uzená 2.5 g
trocha trocha oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.