Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavý patizon z trouby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie536 kJ /
128 kcal
Bílkoviny9,43 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,75 g
Tuky8,09 g
– nasycené1,92 g
– nenasycené3,93 g
–– mononenasycené2,97 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,03 g
Vláknina1,31 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy4,13 g
– cukry0,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední patizon Patizon čerstvý
1-2 1-2 vejce (dle velikosti) Vejce slepičí 105 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté uzené papriky Paprika uzená 2.5 g
trocha trocha mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
trocha trocha oleje Olej řepkový
sůl Sůl mořská
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
strouhanka Strouhanka pšeničná
strouhaný parmezán Parmezán
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.