Nutriční hodnoty (Křupavý patizon z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 536 kJ / 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,75 g |
Tuky | 8,09 g |
– nasycené | 1,92 g |
– nenasycené | 3,93 g |
–– mononenasycené | 2,97 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 1,31 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 4,13 g |
– cukry | 0,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 patizon | Patizon čerstvý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
trocha trocha mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
strouhanka a parmezán (v poměru 2:1) | Strouhanka pšeničná | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté uzené papriky | Paprika uzená | 2.5 g |
trocha trocha oleje | Olej řepkový |