Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůček pečený v marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 204 kJ /
2 917 kcal
Bílkoviny116,28 g
– z toho živočišné bílkoviny110,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,43 g
Tuky260,28 g
– nasycené65,67 g
– nenasycené145,78 g
–– mononenasycené115,85 g
–– polynenasycené29,93 g
––– omega 33,15 g
Vláknina9,99 g
Cholesterol 372 mg
Sodík 1,21 g
Sůl2,63 g
Sacharidy25,02 g
– cukry7,61 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřového bůčku bez kůže Vepřový bok 750 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 30 g
chilli pasta (podle chuti) Chilli omáčka
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.