Nutriční hodnoty (Bůček pečený v marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 204 kJ / 2 917 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,43 g |
Tuky | 260,28 g |
– nasycené | 65,67 g |
– nenasycené | 145,78 g |
–– mononenasycené | 115,85 g |
–– polynenasycené | 29,93 g |
––– omega 3 | 3,15 g |
Vláknina | 9,99 g |
Cholesterol | 372 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 25,02 g |
– cukry | 7,61 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřového bůčku bez kůže | Vepřový bok | 750 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
chilli pasta (podle chuti) | Chilli omáčka | |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |