Nutriční hodnoty (Zapékané noky s balkánskonivovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 247 kJ / 298 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,90 g |
| Tuky | 21,46 g |
| – nasycené | 13,57 g |
| – nenasycené | 6,68 g |
| –– mononenasycené | 5,90 g |
| –– polynenasycené | 0,78 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 2,48 g |
| Cholesterol | 68 mg |
| Sodík | 84 mg |
| Sůl | 0,19 g |
| Sacharidy | 17,77 g |
| – cukry | 16,22 g |
| ––– laktóza | 7,22 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| bramborové noky na pokrytí dna misky | Noky | |
| 1/2 1/2 rajčete | Rajče červené čerstvé | 30 g |
| 1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
| 190 g 190 g smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 190 ml |
| 2 PL 2 PL pomazánky z Balkánského sýra a Nivy (odkaz v POZN.) | Sýr balkánský (50% t. v s.) |