Nutriční hodnoty (Stoprocentní kečup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 610 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,88 g |
Tuky | 1,75 g |
– nasycené | 0,33 g |
– nenasycené | 0,99 g |
–– mononenasycené | 0,33 g |
–– polynenasycené | 0,66 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 14,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 79,00 g |
– cukry | 70,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
60 g 60 g neloupaných jablek | Jablko čerstvé | 60 g |
60 g 60 g cibule | Cibule čerstvá | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
30 ml 30 ml octa | Ocet lihový | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
30 g 30 g cukru | Cukr bílý | 30 g |