Nutriční hodnoty (Babčák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 050 kJ / 490 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,45 g |
| Tuky | 8,23 g |
| – nasycené | 1,93 g |
| – nenasycené | 3,61 g |
| –– mononenasycené | 2,83 g |
| –– polynenasycené | 0,78 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 16,43 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 134 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 79,15 g |
| – cukry | 8,69 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2-5 stroužků 2-5 stroužků česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 hrst 1 hrst čerstvých lesních hub | Hřib čerstvý | |
| kousek kousek špeku | Špek | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| sádlo (dle potřeby) | Sádlo vepřové |