Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babčák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 050 kJ /
490 kcal
Bílkoviny19,13 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,45 g
Tuky8,23 g
– nasycené1,93 g
– nenasycené3,61 g
–– mononenasycené2,83 g
–– polynenasycené0,78 g
––– omega 30,07 g
Vláknina16,43 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 134 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy79,15 g
– cukry8,69 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 brambor Brambor zimní 400 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2-5 stroužků 2-5 stroužků česneku (podle chuti) Česnek čerstvý 24.5 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 hrst 1 hrst čerstvých lesních hub Hřib čerstvý
kousek kousek špeku Špek
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
majoránka Majoránka sušená
sádlo (dle potřeby) Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.