Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičková polévka s celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie803 kJ /
192 kcal
Bílkoviny4,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,45 g
Tuky8,72 g
– nasycené5,43 g
– nenasycené3,14 g
–– mononenasycené2,69 g
–– polynenasycené0,45 g
––– omega 30,03 g
Vláknina11,25 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 147 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy18,22 g
– cukry6,90 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 svazky 2 svazky ředkviček i s lístky Ředkvička čerstvá 220 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 11 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
zeleninový vývar Vývar zeleninový
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.