Nutriční hodnoty (Ředkvičková polévka s celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 803 kJ / 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,45 g |
Tuky | 8,72 g |
– nasycené | 5,43 g |
– nenasycené | 3,14 g |
–– mononenasycené | 2,69 g |
–– polynenasycené | 0,45 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 147 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 18,22 g |
– cukry | 6,90 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 svazky 2 svazky ředkviček i s lístky | Ředkvička čerstvá | 220 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 11 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |