Nutriční hodnoty (Pečená uzená krkovička s vídeňskou cibulí a petrželkovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 718 kJ / 411 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,77 g |
| Tuky | 17,68 g |
| – nasycené | 10,98 g |
| – nenasycené | 6,12 g |
| –– mononenasycené | 5,39 g |
| –– polynenasycené | 0,73 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 26,76 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 48,67 g |
| – cukry | 31,21 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 hrubší plátky uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 plátky 2 plátky másla nebo sádla | Máslo kravské | 20 g |
| vývar nebo voda na podlití | Vývar masový | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 3 3 sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| lžíce lžíce kapary | Kapary | |
| olej z rajčat | Rajče červené čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pár kapek kapek balzamikového octu | Ocet balsamikový bílý | |
| podle chuti cukr | Cukr bílý | |
| hodně krájené petrželky | Petržel nať čerstvá |