Nutriční hodnoty (Vepřová plec na pivě a divokém koření s domácím knedlíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 315 kJ / 1 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 159,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,15 g |
Tuky | 52,30 g |
– nasycené | 16,85 g |
– nenasycené | 26,70 g |
–– mononenasycené | 22,29 g |
–– polynenasycené | 4,41 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 2,80 g |
Cholesterol | 558 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 21,92 g |
– cukry | 16,12 g |
––– laktóza | 0,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vykostěné vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
2 PL 2 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
1 PL 1 PL červené sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
3 3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
2-3 2-3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
2 kuličky 2 kuličky jalovce a celý pepř | Pepř černý | |
šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
1,5 PL 1,5 PL másla | Máslo kravské | 15 g |
250 ml 250 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
solamyl na zahuštění | Bramborový škrob |