Nutriční hodnoty (Couračka z Kérkonoš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 596 kJ / 859 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,84 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,20 g |
| Tuky | 26,58 g |
| – nasycené | 7,58 g |
| – nenasycené | 11,62 g |
| –– mononenasycené | 9,24 g |
| –– polynenasycené | 2,38 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 789 mg |
| Sodík | 2,01 g |
| Sůl | 4,83 g |
| Sacharidy | 100,90 g |
| – cukry | 22,80 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1-1,5 l 1-1,5 l vody | Voda | 1250 ml |
| 200 g 200 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
| 1 1 uzené koleno | Vepřové koleno bez kosti uzené | |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 200 ml 200 ml kyselého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| ocet | Ocet lihový |