Nutriční hodnoty (Couračka z Kérkonoš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 596 kJ / 859 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,20 g |
Tuky | 26,58 g |
– nasycené | 7,58 g |
– nenasycené | 11,62 g |
–– mononenasycené | 9,24 g |
–– polynenasycené | 2,38 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 789 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 4,83 g |
Sacharidy | 100,90 g |
– cukry | 22,80 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-1,5 l 1-1,5 l vody | Voda | 1250 ml |
200 g 200 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
1 1 uzené koleno | Vepřové koleno bez kosti uzené | |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
200 ml 200 ml kyselého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín | |
ocet | Ocet lihový |