Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Couračka z Kérkonoš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 596 kJ /
859 kcal
Bílkoviny46,04 g
– z toho živočišné bílkoviny32,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,20 g
Tuky26,58 g
– nasycené7,58 g
– nenasycené11,62 g
–– mononenasycené9,24 g
–– polynenasycené2,38 g
––– omega 30,15 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 789 mg
Sodík 2,01 g
Sůl4,83 g
Sacharidy100,90 g
– cukry22,80 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-1,5 l 1-1,5 l vody Voda 1250 ml
200 g 200 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 200 g
1 1 uzené koleno Vepřové koleno bez kosti uzené
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
200 ml 200 ml kyselého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín Kmín
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.