Nutriční hodnoty (Bábovka se skořicí II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 322 kJ / 3 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,72 g |
| Tuky | 125,64 g |
| – nasycené | 31,10 g |
| – nenasycené | 82,94 g |
| –– mononenasycené | 57,22 g |
| –– polynenasycené | 25,72 g |
| ––– omega 3 | 1,61 g |
| Vláknina | 13,80 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 680 mg |
| Sůl | 1,77 g |
| Sacharidy | 441,00 g |
| – cukry | 206,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
| 150 g 150 g Hery | Margarín | 150 g |
| 4 4 vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
| asi 1,5 dl asi 1,5 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 3 lžičky 3 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 24 g |
| kůra z půlky půlky citronu | Citrón čerstvý | |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |