Nutriční hodnoty (Treska zapečená s bramborem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 829 kJ / 915 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,95 g |
| Tuky | 62,20 g |
| – nasycené | 31,55 g |
| – nenasycené | 17,81 g |
| –– mononenasycené | 13,90 g |
| –– polynenasycené | 3,91 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 4,28 g |
| Cholesterol | 69 mg |
| Sodík | 1,45 g |
| Sůl | 3,60 g |
| Sacharidy | 46,65 g |
| – cukry | 11,85 g |
| ––– laktóza | 10,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 ks 3 ks mražené tresky | Treska filet | |
| 3 3 větší brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 1,5 dcl 1,5 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 100 g 100 g postrouhaného parmezánu (nebo jiný sýr) | Parmezán | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce granulované jíšky | Jíška máslová | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonnaise hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| špetka sušeného česneku, špetka rozmarýnu, trocha soli | Sůl mořská |