Nutriční hodnoty (Bramborový koláč se žampiony a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 206 kJ / 1 005 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,82 g |
| Tuky | 49,42 g |
| – nasycené | 10,87 g |
| – nenasycené | 26,99 g |
| –– mononenasycené | 21,99 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 19,01 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 530 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 76,37 g |
| – cukry | 11,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 5 lžic 5 lžic krájených žampionů | Žampion čerstvý | |
| 5 lžic 5 lžic hrášku | Hrášek zelený | 75 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku – prolisujeme | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíci 1 lžíci olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |