Nutriční hodnoty (Bramborový koláč se žampiony a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 206 kJ / 1 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,82 g |
Tuky | 49,42 g |
– nasycené | 10,87 g |
– nenasycené | 26,99 g |
–– mononenasycené | 21,99 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 19,01 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 530 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 76,37 g |
– cukry | 11,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
5 lžic 5 lžic krájených žampionů | Žampion čerstvý | |
5 lžic 5 lžic hrášku | Hrášek zelený | 75 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku – prolisujeme | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíci 1 lžíci olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |