Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 486 kJ / 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,72 g |
Tuky | 52,84 g |
– nasycené | 7,24 g |
– nenasycené | 45,46 g |
–– mononenasycené | 39,14 g |
–– polynenasycené | 6,32 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 4,37 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 394 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 24,76 g |
– cukry | 17,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 soudková rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
3 3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
3 lžičky 3 lžičky kapar | Kapary | 15 g |
3 lžíce 3 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 45 ml |
5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
1/2 1/2 lžičky soli plus trochu na dochucení | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
5 lístků 5 lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |