Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 486 kJ / 594 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,72 g |
| Tuky | 52,84 g |
| – nasycené | 7,24 g |
| – nenasycené | 45,46 g |
| –– mononenasycené | 39,14 g |
| –– polynenasycené | 6,32 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 4,37 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 394 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 24,76 g |
| – cukry | 17,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 soudková rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 3 3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 3 lžičky 3 lžičky kapar | Kapary | 15 g |
| 3 lžíce 3 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 45 ml |
| 5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
| 1/2 1/2 lžičky soli plus trochu na dochucení | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 5 lístků 5 lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |