Nutriční hodnoty (Jablkový koláč z kyšky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 28 770 kJ / 6 876 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 66,60 g |
| Tuky | 314,60 g |
| – nasycené | 93,45 g |
| – nenasycené | 203,81 g |
| –– mononenasycené | 147,36 g |
| –– polynenasycené | 56,45 g |
| ––– omega 3 | 15,97 g |
| Vláknina | 49,20 g |
| Cholesterol | 782 mg |
| Sodík | 418 mg |
| Sůl | 0,87 g |
| Sacharidy | 888,89 g |
| – cukry | 452,29 g |
| ––– laktóza | 15,04 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 400 ml 400 ml kyšky | Kyška | 400 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 3 lžíce 3 lžíce kokosu | Kokos strouhaný | 45 g |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 6-7 6-7 větších jablek | Jablko čerstvé | 975 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |