Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Restovaná vepřová panenka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 404 kJ /
575 kcal
Bílkoviny72,60 g
– z toho živočišné bílkoviny71,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,36 g
Tuky27,92 g
– nasycené13,33 g
– nenasycené11,39 g
–– mononenasycené10,24 g
–– polynenasycené1,15 g
––– omega 30,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 3,78 g
Sůl8,10 g
Sacharidy8,21 g
– cukry0,16 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřové panenky Vepřová panenka 300 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
1 pl 1 pl PRB Superior světlé sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 čl 1 čl PRB Superior tmavé sojové omáčky Sójová omáčka Shoyu 10 ml
3 pl 3 pl PRB Premium ústřicové omáčky Ústřicová omáčka 45 ml
2 pl 2 pl rýžového octu Ocet rýžový 30 ml
špetka špetka mletého pepře Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.