Nutriční hodnoty (Restovaná vepřová panenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 404 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,36 g |
Tuky | 27,92 g |
– nasycené | 13,33 g |
– nenasycené | 11,39 g |
–– mononenasycené | 10,24 g |
–– polynenasycené | 1,15 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 3,78 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 8,21 g |
– cukry | 0,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 300 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
1 pl 1 pl PRB Superior světlé sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 čl 1 čl PRB Superior tmavé sojové omáčky | Sójová omáčka Shoyu | 10 ml |
3 pl 3 pl PRB Premium ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 45 ml |
2 pl 2 pl rýžového octu | Ocet rýžový | 30 ml |
špetka špetka mletého pepře | Pepř černý mletý |