Nutriční hodnoty (Restovaná vepřová panenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 404 kJ / 575 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,36 g |
| Tuky | 27,92 g |
| – nasycené | 13,33 g |
| – nenasycené | 11,39 g |
| –– mononenasycené | 10,24 g |
| –– polynenasycené | 1,15 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 3,78 g |
| Sůl | 8,10 g |
| Sacharidy | 8,21 g |
| – cukry | 0,16 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 300 g |
| 20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 pl 1 pl PRB Superior světlé sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 čl 1 čl PRB Superior tmavé sojové omáčky | Sójová omáčka Shoyu | 10 ml |
| 3 pl 3 pl PRB Premium ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 45 ml |
| 2 pl 2 pl rýžového octu | Ocet rýžový | 30 ml |
| špetka špetka mletého pepře | Pepř černý mletý |