Nutriční hodnoty (Karamelový dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 28 443 kJ / 6 798 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,40 g |
| Tuky | 464,13 g |
| – nasycené | 233,08 g |
| – nenasycené | 218,96 g |
| –– mononenasycené | 176,76 g |
| –– polynenasycené | 42,20 g |
| ––– omega 3 | 9,90 g |
| Vláknina | 12,12 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 555 mg |
| Sůl | 1,97 g |
| Sacharidy | 572,29 g |
| – cukry | 270,07 g |
| ––– laktóza | 42,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky kakaa | Kakao prášek | 6 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 Salko (slazené kondenzované mléko - den předem uvařit plechovku ve vodě cca 2 hodiny, nechat vystydnout) | Mléko kondenzované slazené | |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 1 balíček 1 balíček bebe sušenek | Sušenka | 50 g |
| čokoládová poleva | Čokoládová poleva |