Nutriční hodnoty (Hrachová polévka s hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 630 kJ / 1 107 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 74,18 g |
| Tuky | 4,41 g |
| – nasycené | 0,68 g |
| – nenasycené | 3,73 g |
| –– mononenasycené | 1,21 g |
| –– polynenasycené | 2,52 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 41,37 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,32 g |
| Sůl | 8,10 g |
| Sacharidy | 173,40 g |
| – cukry | 20,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g žlutého hrachu | Hrách žlutý loupaný sušený | 300 g |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 210 g 210 g sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 210 g |
| 1 1 lahůdková cibulka (i s natí) | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 lžička 1 lžička himalájské soli | Sůl himalájská | 5 g |
| 1 hrst 1 hrst mungo klíčků | Klíčky mungo čerstvé |