Nutriční hodnoty (Hrachová polévka s hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 630 kJ / 1 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 74,18 g |
Tuky | 4,41 g |
– nasycené | 0,68 g |
– nenasycené | 3,73 g |
–– mononenasycené | 1,21 g |
–– polynenasycené | 2,52 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 41,37 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 173,40 g |
– cukry | 20,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hrachu - žlutý, předvařený | Hrách žlutý loupaný sušený | 300 g |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 sterilovaný hrášek - malý 210 g | Hrášek zelený sterilovaný | |
1 1 lahůdková cibulka i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 lžička 1 lžička soli (himalájské) | Sůl mořská | 8 g |
hrst hrst naklíčené fazole mungo | Mungo |