Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrachová polévka s hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 630 kJ /
1 107 kcal
Bílkoviny74,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,18 g
Tuky4,41 g
– nasycené0,68 g
– nenasycené3,73 g
–– mononenasycené1,21 g
–– polynenasycené2,52 g
––– omega 30,00 g
Vláknina41,37 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,32 g
Sůl8,10 g
Sacharidy173,40 g
– cukry20,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hrachu - žlutý, předvařený Hrách žlutý loupaný sušený 300 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 sterilovaný hrášek - malý 210 g Hrášek zelený sterilovaný
1 1 lahůdková cibulka i s natí Cibulka jarní čerstvá
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 lžička 1 lžička soli (himalájské) Sůl mořská 8 g
hrst hrst naklíčené fazole mungo Mungo

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.