Nutriční hodnoty (Banánový tofu dort s rybízem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 255 kJ / 3 646 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 83,47 g |
| Tuky | 166,90 g |
| – nasycené | 24,94 g |
| – nenasycené | 136,06 g |
| –– mononenasycené | 53,93 g |
| –– polynenasycené | 82,13 g |
| ––– omega 3 | 3,39 g |
| Vláknina | 68,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 895 mg |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 419,09 g |
| – cukry | 241,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 200 g |
| 8 lžic 8 lžic slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 88 ml |
| 8 lžic 8 lžic vlažné vody | Voda | 144 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| tuk a mouka na přípravu formy | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 balení 2 balení neochuceného tofu natural (1 balení = 180 g) | Tofu natural | 360 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 3 lžíce 3 lžíce slunečnicového olej | Olej řepkový | 33 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vanilkového proteinu (možno nahradit vanilkovým cukrem) | ||
| 2-3 2-3 zralé banány | Banán čerstvý | 225 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 hrnek 1 hrnek rybízu | Rybíz červený čerstvý | 250 g |