Nutriční hodnoty (Kuřecí s červenou řepou, hrubý bramborový knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 238 kJ / 1 491 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,24 g |
| Tuky | 10,61 g |
| – nasycené | 2,32 g |
| – nenasycené | 4,60 g |
| –– mononenasycené | 3,03 g |
| –– polynenasycené | 1,57 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 30,74 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 161 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 288,90 g |
| – cukry | 14,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
| 100 g 100 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| zásmažka (sádlo, hladká mouka) | Jíška máslová |