Nutriční hodnoty (Zapečené papriky s anglickou slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 107 kJ / 1 460 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,18 g |
| Tuky | 116,27 g |
| – nasycené | 57,37 g |
| – nenasycené | 57,22 g |
| –– mononenasycené | 43,75 g |
| –– polynenasycené | 13,47 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 13,80 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 3,49 g |
| Sůl | 8,50 g |
| Sacharidy | 54,40 g |
| – cukry | 45,20 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 větší papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 100 g 100 g salám gothaj (nebo jaký máte v oblibě) | Měkký salám | 100 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 2- 3 2- 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
| pikantní koření (já použila Adžiku) | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |