Nutriční hodnoty (Pomalu pečený králík v marinádě z kyšky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 411 kJ / 576 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
| Tuky | 42,64 g |
| – nasycené | 6,64 g |
| – nenasycené | 34,16 g |
| –– mononenasycené | 23,82 g |
| –– polynenasycené | 10,34 g |
| ––– omega 3 | 2,90 g |
| Vláknina | 7,25 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 529 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 30,35 g |
| – cukry | 20,95 g |
| ––– laktóza | 14,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 naporcovaný králík | Králík | |
| 400 ml 400 ml kyšky | Kyška | 400 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 1 1 cibule nakrájená na kolečka | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| lžička lžička grilovacího koření | Grilovací koření | |
| špetka špetka třtinového cukru | Cukr třtinový | |
| chilli pasta podle chuti | Chilli omáčka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |