Nutriční hodnoty (Pečená jablka s ostružinovým džemem a vločkovou drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 798 kJ / 1 147 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,90 g |
| Tuky | 31,14 g |
| – nasycené | 17,22 g |
| – nenasycené | 12,85 g |
| –– mononenasycené | 9,68 g |
| –– polynenasycené | 3,17 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 19,35 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 191,84 g |
| – cukry | 122,24 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 4 lžíce 4 lžíce ostružinového džemu | Džem ze směsi ovoce | 60 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 5 lžic 5 lžic ovesných vloček | Vločky ovesné | 75 g |
| ¼ l žičky žičky skořice | Skořice ceylonská |