Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s mletým masem a červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 359 kJ / 2 476 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 154,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 132,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,24 g |
| Tuky | 121,61 g |
| – nasycené | 36,02 g |
| – nenasycené | 66,10 g |
| –– mononenasycené | 51,83 g |
| –– polynenasycené | 14,27 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 29,14 g |
| Cholesterol | 1,79 g |
| Sodík | 916 mg |
| Sůl | 1,76 g |
| Sacharidy | 178,80 g |
| – cukry | 14,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| 2 2 menší červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| platkový sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| alobal |