Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s mletým masem a červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 359 kJ /
2 476 kcal
Bílkoviny154,32 g
– z toho živočišné bílkoviny132,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,24 g
Tuky121,61 g
– nasycené36,02 g
– nenasycené66,10 g
–– mononenasycené51,83 g
–– polynenasycené14,27 g
––– omega 30,62 g
Vláknina29,14 g
Cholesterol 1,79 g
Sodík 916 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy178,80 g
– cukry14,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
2 2 menší červené řepy Červená řepa čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
grilovací koření Grilovací koření
platkový sýr Sýr kravský tvrdý 30%
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
alobal

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.