Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s mletým masem a červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 359 kJ / 2 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 132,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,24 g |
Tuky | 121,61 g |
– nasycené | 36,02 g |
– nenasycené | 66,10 g |
–– mononenasycené | 51,83 g |
–– polynenasycené | 14,27 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 29,14 g |
Cholesterol | 1,79 g |
Sodík | 916 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 178,80 g |
– cukry | 14,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
2 2 menší červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
grilovací koření | Grilovací koření | |
platkový sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
alobal |