Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 927 kJ / 2 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,88 g |
Tuky | 112,07 g |
Vláknina | 46,48 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 460 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 213,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pro vaření eintopfu můžeme použít veškeré druhy libovějšího masa (lze použít i mleté), ale i uzeniny.
Krok 2: Zelenina se hodí především kořenová, cibule, zelí, kapusta, přidávají se brambory, fazole, ale možnosti jsou na chuti a fantazii každého kuchaře.
Krok 3: Pak zbývá jen dobrý vývar, koření a bylinky a skvělý výsledek je zaručen.
Krok 4: Pokud použijeme mleté maso, tak ho nejdříve ochutíme solí a pepřem. Jednoduché vaření na velmi mírném ohni, kdy veškeré suroviny nakrájíme, vložíme postupně do vývaru podle toho jakou délku vaření daná surovina vyžaduje.
Krok 5: První dáme vařit zelí, maso a tak dále. Obvykle vaříme 2 až 3 hodiny, takže zbývá spousta času na další společné aktivity.
Zveřejněno 30. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlíkový Eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RDWz
Moje poznámka
Kotlíkový Eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RDWz
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 10 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 15 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 18 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 20 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 7 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 8 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 8 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 10 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 12 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 12 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 13 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 15 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 15 hodinami
Tématické fráze:
kotlíkové recepty,
vaření v kotlíku recepty,
eintopf,
eintopf recept,
vareni v kotliku,
recepty pro vaření v kotlíku,
pečené maso v kotliku na ohni recepty,
recept do kotlíku,
eintopf recepty,
recept eintopf,
kotlikove.recepty.na.ohni,
recepty vařit v kotlíku,
kotlíkové maso,
kotlíkové fazole,
recept z kotlíku,
antopf z mletého masa,
recepty do kotlíku na oheň,
co vařit v kotlíku,
jak varit v kotlíku,
maso na kotlíku se zelím
Suroviny:
bobkový list,
klobása papriková,
olej,
vývar,
majoránka,
petržel,
kmín mletý,
nať petrželová,
česnek,
zelí bílé hlávkové,
brambory,
mrkev,
paprika sušená sladká,
maso mleté,
kukuřice mražená,
sůl,
cibule,
pepř mletý
Komentáře (5)