Nutriční hodnoty (Bruselské řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 246 kJ / 5 078 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 82,03 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,03 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g | 
| Tuky | 256,66 g | 
| – nasycené | 146,78 g | 
| – nenasycené | 93,22 g | 
| –– mononenasycené | 83,18 g | 
| –– polynenasycené | 10,04 g | 
| ––– omega 3 | 0,95 g | 
| Vláknina | 5,40 g | 
| Cholesterol | 2,21 g | 
| Sodík | 725 mg | 
| Sůl | 1,56 g | 
| Sacharidy | 607,30 g | 
| – cukry | 475,30 g | 
| ––– laktóza | 16,70 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g | 
| 180 g 180 g cukru | Cukr bílý | 180 g | 
| 180 g 180 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 180 g | 
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml | 
| 2 2 vrchovaté lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g | 
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g | 
| 1 1 vanilinový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 plechovka 1 plechovka mandarinek | Mandarinka čerstvá | |
| 3 3 šlehačky 33% | Šlehačka 35% | |
| 5 PL 5 PL cukru | Cukr bílý | 125 g | 
| 3 3 ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky |