Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemná omáčka s hořčicí, sušenými rajčátky s vepřovým špalíčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 884 kJ /
1 406 kcal
Bílkoviny9,36 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,11 g
Tuky133,77 g
– nasycené62,33 g
– nenasycené69,88 g
–– mononenasycené58,54 g
–– polynenasycené11,34 g
––– omega 30,53 g
Vláknina7,15 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 3,35 g
Sůl8,35 g
Sacharidy38,85 g
– cukry29,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 1000 g špalíčku vepřové plece Vepřová plec
150 g 150 g špeku Špek 150 g
5 5 sušených rajčátek v olivovém oleji Rajčata červená sušená v oleji
sůl Sůl mořská
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
2 kuličky 2 kuličky celého pepře Pepř černý
kurkuma Kurkuma mletá
1 lžička 1 lžička jemného mletého bobkového listu Bobkový list mletý
2-3 PL 2-3 PL dijonské hořčice Hořčice dijonská 37.5 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 PL 2 PL třtinového cukru Cukr třtinový 24 g
máslo Máslo kravské
vývar z kostí Kost hovězí
mouka (nebo solamyl na zahuštění) Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.