Nutriční hodnoty (Jemná omáčka s hořčicí, sušenými rajčátky s vepřovým špalíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 884 kJ / 1 406 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,11 g |
Tuky | 133,77 g |
– nasycené | 62,33 g |
– nenasycené | 69,88 g |
–– mononenasycené | 58,54 g |
–– polynenasycené | 11,34 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 7,15 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 3,35 g |
Sůl | 8,35 g |
Sacharidy | 38,85 g |
– cukry | 29,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 1000 g špalíčku vepřové plece | Vepřová plec | |
150 g 150 g špeku | Špek | 150 g |
5 5 sušených rajčátek v olivovém oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
sůl | Sůl mořská | |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
2 kuličky 2 kuličky celého pepře | Pepř černý | |
kurkuma | Kurkuma mletá | |
1 lžička 1 lžička jemného mletého bobkového listu | Bobkový list mletý | |
2-3 PL 2-3 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 37.5 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 PL 2 PL třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
máslo | Máslo kravské | |
vývar z kostí | Kost hovězí | |
mouka (nebo solamyl na zahuštění) | Mouka pšeničná hladká |