Nutriční hodnoty (Svižná kuřecí játra s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 181 kJ / 760 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,66 g |
| Tuky | 42,18 g |
| – nasycené | 8,18 g |
| – nenasycené | 28,52 g |
| –– mononenasycené | 19,74 g |
| –– polynenasycené | 8,78 g |
| ––– omega 3 | 1,95 g |
| Vláknina | 5,33 g |
| Cholesterol | 1,69 g |
| Sodík | 629 mg |
| Sůl | 1,51 g |
| Sacharidy | 31,06 g |
| – cukry | 5,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 340 g 340 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 340 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžičky 3 lžičky kapar | Kapary | 15 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sherry octa | ||
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 350-400 ml 350-400 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 375 ml |
| 1 1 dobrá lžička kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | |
| 2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| hrst hrst hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 větší špetka kajenského pepře | Chilli paprička mletá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| rýže | Rýže bílá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská |