Nutriční hodnoty (Křenová omáčka s uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 237 kJ / 296 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 25,00 g |
| – nasycené | 15,98 g |
| – nenasycené | 8,64 g |
| –– mononenasycené | 7,84 g |
| –– polynenasycené | 0,80 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,84 g |
| – cukry | 1,24 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek krájené kořenové zeleniny na vývar(mrkev, celer, petržel) | Mrkev čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku strouhaného křenu | Křen čerstvý | |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
| 2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla na zjemnění | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská |