Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí maso, zapečené pod bramborovým pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 634 kJ /
391 kcal
Bílkoviny10,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky0,50 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,05 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy81,00 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
sůl dle chuti Sůl mořská
horké mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
bylinky (saturejka, majoránka, tymián) dle chuti Petržel nať čerstvá
2 porce 2 porce guláše (připraveného podle oblíbeného receptu nebo podle odkazu v poznámce)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.