Nutriční hodnoty (Hovězí maso, zapečené pod bramborovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 634 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
horké mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
bylinky (saturejka, majoránka, tymián) dle chuti | Petržel nať čerstvá | |
2 porce 2 porce guláše (připraveného podle oblíbeného receptu nebo podle odkazu v poznámce) |