Nutriční hodnoty (Hovězí maso, zapečené pod bramborovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 634 kJ / 391 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 0,50 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 81,00 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| horké mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| bylinky (saturejka, majoránka, tymián) dle chuti | Petržel nať čerstvá | |
| 2 porce 2 porce guláše (připraveného podle oblíbeného receptu nebo podle odkazu v poznámce) |