Nutriční hodnoty (Bramborový krém s hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 762 kJ / 1 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,68 g |
Tuky | 100,36 g |
– nasycené | 6,86 g |
– nenasycené | 89,06 g |
–– mononenasycené | 63,00 g |
–– polynenasycené | 26,06 g |
––– omega 3 | 8,23 g |
Vláknina | 9,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,90 g |
– cukry | 3,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
hrst hrst hříbků | Hřib čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
hrst hrst libečku | Libeček čerstvý | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cca 100 ml cca 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
slanina na škvarečky | Špek |