Nutriční hodnoty (Kuře ve vinné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 191 kJ / 763 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,06 g |
| Tuky | 35,27 g |
| – nasycené | 11,80 g |
| – nenasycené | 23,13 g |
| –– mononenasycené | 19,75 g |
| –– polynenasycené | 3,38 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 38 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 40,03 g |
| – cukry | 11,12 g |
| ––– laktóza | 0,12 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna (470 g) | Kuře stehno s kůží | |
| 400 ml 400 ml červeného vína | Víno červené suché | 400 ml |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 2 2 větší špetky sušeného tymiánu | Tymián sušený | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce másla | Máslo kravské | 15 g |
| 3-4 plátky 3-4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 3 žampiony | Žampion čerstvý | |
| hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |