Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře ve vinné omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 191 kJ /
763 kcal
Bílkoviny6,17 g
– z toho živočišné bílkoviny1,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,06 g
Tuky35,27 g
– nasycené11,80 g
– nenasycené23,13 g
–– mononenasycené19,75 g
–– polynenasycené3,38 g
––– omega 30,15 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy40,03 g
– cukry11,12 g
––– laktóza0,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí stehna (470 g) Kuře stehno s kůží
400 ml 400 ml červeného vína Víno červené suché 400 ml
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
2 2 větší špetky sušeného tymiánu Tymián sušený
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce másla Máslo kravské 15 g
3-4 plátky 3-4 plátky anglické slaniny Anglická slanina
200 ml 200 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 200 ml
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 3 žampiony Žampion čerstvý
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.