Nutriční hodnoty (Kuře ve vinné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 191 kJ / 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,06 g |
Tuky | 35,27 g |
– nasycené | 11,80 g |
– nenasycené | 23,13 g |
–– mononenasycené | 19,75 g |
–– polynenasycené | 3,38 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,03 g |
– cukry | 11,12 g |
––– laktóza | 0,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehna (470 g) | Kuře stehno s kůží | |
400 ml 400 ml červeného vína | Víno červené suché | 400 ml |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
2 2 větší špetky sušeného tymiánu | Tymián sušený | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce másla | Máslo kravské | 15 g |
3-4 plátky 3-4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 3 žampiony | Žampion čerstvý | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |