Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Snickers dort

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 2. 2015 12:21

Suroviny

Porce: tortova forma s priemerom 28 cm

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie44 464 kJ / 10 627 kcal
Bílkoviny216,81 g
Tuky632,63 g
Vláknina53,49 g
Cholesterol 3,19 g
Sodík 1,20 g
Sůl2,44 g
Sacharidy989,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento (s podrobnym fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?p=3415

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

10. 2. 2015 15:18

Coleta: tu to mam rozpisane a pofotene podrobne
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=3415
bielkovu masu som urobila naraz na vsetky tri platy. Kedze je uz v nej muka a arasidy, ten sneh nie je nacechrany, ako ked ho vyslaham len s cukrom. (vid foto) Pecieme vysusovanim, takze nakypreny korpus pri tomto druhu pecenia nevznikne. Myslim, ze padnutej masy sa bat nemusis.
Masu som rozdelila na 3 casti a kazdy plat som piekla zvlast.
Piekla som vo forme 28 cm. Na blogu uvadzam aj autorku receptu a odkaz na recept samotny. Ona piekla vo forme obdlznikovej 22 x 33 a musim uznat, ze v tej obdlznikovej forme je to lepsie. Torta nie je makka, ako piskotova, takze tycinku mi skor evokuje ta hranata forma, ako tato okruhla. Dufam, ze Ta recept nesklame.

Coleta

10. 2. 2015 14:59

vybusna:prosím tě, jaká velikost je ta forma. A ještě, když budu rozdělovat na 3 krát, jak jsi to pekla? Protže se mi vejde do trouby pouze jeden max dva kulaté dorty o menším průměru. Když to těsto vyšlehám naráz tak mi to spadne, než se ty dva upečou, ne? Díky

vybusna vybusna

10. 2. 2015 13:57

vsetkym dakujem za zaujem a body....

mysulka mysulka

7. 2. 2015 09:45

:yes::yes: nádhera:-p:-K

maiva maiva

5. 2. 2015 23:15

vybusna: Moc pěkná specialitka, snickers máme rádi:-DMěla bych příležitostně vyzkoušet. Díky za podrobný návod i radu o extra krájení. Určitě moc chutnalo:-p:-p+:yes:

cathleen cathleen

5. 2. 2015 07:51

:-( můžu pouze obdivovat a predstavit si, jak moc byl dobrý...k tomuhle se nikdy nevybičuju.:-D

zizala zizala

4. 2. 2015 18:19

Ten musel být strašně dobrý :-p:-p:yes:

vybusna vybusna

4. 2. 2015 15:35

casino: ja nemam problem so spickami, ja mam problem s krajanim cokoladovej polevy, to je pre mna katastrofa najvacsia..

casino casino

4. 2. 2015 15:32

vybusna:
krajanie ?
Ako vravite + něco (ubrousek) na utření zapaplaného nože a na osušení mokrého nože před zakrojením:-))

Vychytávka pokud pečete větší dorty (nad 30cm): složený dort PŘED POTAHOVÁNÍM přesně uprostřed protlačit tenkostěnou trubkou průměru asi 6 až 8 cm (vyšší plechovka bez dna od oliv, fazolí, chřestu, plastová trubka...) a jádro z plechovky pak vsadit zpět do dortu (možná bude nutno vršek dorovnat krémem) a pak dort potáhnout. Při krájení se nebudou klínkům bortit špičky, jak se rádo stává:-))

magdalenka magdalenka

4. 2. 2015 15:29

vybusna: mne nemusíš nič hovoriť, ja sa poznám...mám problém krájať múčnik aj bez čokopolevy...
často krájam nejaké rezy - a čo kus, to originál...ak je dcéra po ruke - tá ma na to oko, jeden kus má ako druhý.

vybusna vybusna

4. 2. 2015 15:17

magdalenka:.....ale aby si vedela....ja takto sa snazim krajat a furt to stoji za nic....krajanie je to najhorsie co sa mi moze stat.....

magdalenka magdalenka

4. 2. 2015 15:14

vybusna: všeobecne môžem povedať, že krájanie je pre mňa horor...som schopná pokaziť celý výsledok mojeho celodenného snaženia.
To striedanie nožov si zapamätám, čo radíš. Používam len jeden nôž, ktorý dávam do horúcej vody - pod kohútik, alebo do pohára. Vďaka ti, dobrá víla!:-K

vybusna vybusna

4. 2. 2015 14:58

magdalenka: neviem, neporadim....toto je najhorsia cast z pecenia....krajanie. Aj tuto tortu krajala ona :-8 Ale zase, tato torta sa krajala lahko, pretoze ona nie je piskotova, takze sa nedrobila, nelamala, je taka pevnejsia...asi ako ta tycinka.
Vela krat som pozerala ako to robi ona. Ona si vzdy pripravi dva noze do zavaraninoveho vysokeho pohara s horucou voda a strieda ich. A najprv si vzdy, akokeby rozreze tu cokoladovu polevu. Netaha noz az do vnutra zakusku.A ked uz ma tu polevu, poprekrajovanu, tak len vtedy zacne krajat naostro.

magdalenka magdalenka

4. 2. 2015 14:48

Ja som slabý cukrár, vždy stresujem, ak mám nejakému oslávencovi v rodine upiecť nejakú tortu. Preto - :yes:.
Len mám dotaz, aký systém máš (odkukaný asi od p. mamičky) na krájanie torty - čokopolevy? Ja nôž nahrievam v horúcej vode, ale veľká sláva to nie je. Vieš poradiť? :-K

katrynka katrynka

4. 2. 2015 14:02

vybusna: tak to taky myslím, času u toho ztratí člověk hodně, ale výsledek se určitě vyplatí, mís to být dobrota! :-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: snickers dort snickers dort recept dort snickers snickers buchta snikers dort dort snikers dort snicker buchta snickers snickers recept snikrs dorty nepečený dort snickers krém snickers dort snickers bez pečeni dorty ze snikers snickers krem snickers bez peceni nepečený snickers dort snickers dort snickers nepeceny snicker dort

Suroviny: bílek, cukr krystal, nesolené arašídy, mouka polohrubá, žloutek, cukr, máslo, čokoláda na vaření, tyčinky, čokoláda mléčná, čokoláda na vaření, tuk ztužený

TopRecepty.cz

Snickers dort

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o0mB