Nutriční hodnoty (Celerové zelí k uzenému nebo pečenému masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 822 kJ / 435 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,03 g |
| Tuky | 30,68 g |
| – nasycené | 8,00 g |
| – nenasycené | 16,27 g |
| –– mononenasycené | 12,96 g |
| –– polynenasycené | 3,31 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 16,35 g |
| Cholesterol | 46 mg |
| Sodík | 1,11 g |
| Sůl | 2,54 g |
| Sacharidy | 13,32 g |
| – cukry | 7,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 okrájeného celeru (cca 300-400 g) | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 100 g 100 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 100 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 2 2 rovné lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| sádlo (podle potřeby) | Sádlo vepřové | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový |