Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerové zelí k uzenému nebo pečenému masu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 822 kJ /
435 kcal
Bílkoviny19,53 g
– z toho živočišné bílkoviny14,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,03 g
Tuky30,68 g
– nasycené8,00 g
– nenasycené16,27 g
–– mononenasycené12,96 g
–– polynenasycené3,31 g
––– omega 30,13 g
Vláknina16,35 g
Cholesterol 46 mg
Sodík 1,11 g
Sůl2,54 g
Sacharidy13,32 g
– cukry7,71 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 okrájeného celeru (cca 300-400 g) Celer bulva čerstvá 270 g
100 g 100 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 100 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
2 2 rovné lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
sádlo (podle potřeby) Sádlo vepřové
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.