Nutriční hodnoty (Celerové zelí k uzenému nebo pečenému masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 822 kJ / 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,03 g |
Tuky | 30,68 g |
– nasycené | 8,00 g |
– nenasycené | 16,27 g |
–– mononenasycené | 12,96 g |
–– polynenasycené | 3,31 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 16,35 g |
Cholesterol | 46 mg |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,54 g |
Sacharidy | 13,32 g |
– cukry | 7,71 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 okrájeného celeru (cca 300-400 g) | Celer bulva čerstvá | 270 g |
100 g 100 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 100 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
2 2 rovné lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
sádlo (podle potřeby) | Sádlo vepřové | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |