Nutriční hodnoty (Čekanka se sýrem a arašídy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 529 kJ / 126 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
| Tuky | 9,10 g |
| – nasycené | 6,02 g |
| – nenasycené | 2,97 g |
| –– mononenasycené | 2,61 g |
| –– polynenasycené | 0,36 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 1,45 g |
| Cholesterol | 32 mg |
| Sodík | 640 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 3,40 g |
| – cukry | 2,40 g |
| ––– laktóza | 0,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 čekanka | Čekanka listová čerstvá | |
| hrst hrst polníčku | Polníček čerstvý | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| ½ hrušky | Hruška čerstvá | |
| 30 g 30 g Nivy (nebo gorgonzola) | Niva 50% t. v s. | 30 g |
| arašídy na posypání (oloupané, nepražené) | Arašídy solené | |
| výraznější olej na pokapání (arašídový, citronový, lanýžový aj.) | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |