Nutriční hodnoty (Smažené papriky, plněné nádivkou z romadurů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 027 kJ / 484 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 15,47 g |
| – nasycené | 3,64 g |
| – nenasycené | 7,00 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 7,70 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 220 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 58,10 g |
| – cukry | 3,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g uvařených nastrouhaných brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 4 4 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 romadury | Romadur 40 % t. v s. | |
| 1 1 červená feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
| špetka špetka kurkumy | Kurkuma mletá | |
| solamyl na obalení | Bramborový škrob | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |