Nutriční hodnoty (Smažené papriky, plněné nádivkou z romadurů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 027 kJ / 484 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 24,36 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g | 
| Tuky | 15,47 g | 
| – nasycené | 3,64 g | 
| – nenasycené | 7,00 g | 
| –– mononenasycené | 5,60 g | 
| –– polynenasycené | 1,40 g | 
| ––– omega 3 | 0,09 g | 
| Vláknina | 7,70 g | 
| Cholesterol | 518 mg | 
| Sodík | 220 mg | 
| Sůl | 0,42 g | 
| Sacharidy | 58,10 g | 
| – cukry | 3,50 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 350 g 350 g uvařených nastrouhaných brambor | Brambor zimní | 350 g | 
| 4 4 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 2 2 romadury | Romadur 40 % t. v s. | |
| 1 1 červená feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
| špetka špetka kurkumy | Kurkuma mletá | |
| solamyl na obalení | Bramborový škrob | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |