Nutriční hodnoty (Bramborovo-fenyklový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 560 kJ / 1 329 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,71 g |
| Tuky | 47,00 g |
| – nasycené | 6,34 g |
| – nenasycené | 39,96 g |
| –– mononenasycené | 33,96 g |
| –– polynenasycené | 6,00 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 23,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 314 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 196,03 g |
| – cukry | 98,86 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g malých brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 300 g 300 g fenyklu | Fenykl hlíza | 300 g |
| 3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky ostřejší hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 10 g |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská |