Nutriční hodnoty (Banánový salát s jablky, jogurtem a mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 926 kJ / 460 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,36 g |
| Tuky | 9,08 g |
| – nasycené | 4,98 g |
| – nenasycené | 2,94 g |
| –– mononenasycené | 1,96 g |
| –– polynenasycené | 0,98 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 33 mg |
| Sodík | 102 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 75,90 g |
| – cukry | 72,10 g |
| ––– laktóza | 8,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 banány | Banán čerstvý | 180 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| mandlové lupínky | Mandle loupané |