Vepřové v alobalu

eva hubova Kuchařka: eva hubova

Doba přípravy: 1 hodinu 4 porce Vepřové maso 2 názory

Suroviny

4 plátky vepřové panenky
2 cibule
8 plátků anglické slaniny
4 střední žampiony
2 velké brambory
sůl
vegeta
čubrica
česnek
100 g strouhaný eidam na zapečení
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso lehce naklepeme, žampiony a cibuli nakrájet na plátky, brambory na kostičky.

  2. Alobal potřeme olejem rozložíme brambory, plátek masa potřený česnekem, osolený, okořeněný, posypeme houbami, lehce osolit a nakonec plátky anglické.

  3. Alobal uzavřít a dát péct do trouby na 170°C asi 25 minut.

  4. Pak alobal rozevřeme, posypeme sýrem a krátce zapečeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 132 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové v alobalu

Tématické fráze: vepřová panenka v alobalu vepřové v alobalu veprove maso v alobalu recept vepřová panenka v alobalu vepřové maso recepty v alobalu panenka v alobalu vepřová panenka v alobalu se slaninou maso v alobalu vepřová panenka pečená v alobalu vepřové maso v alobalu s žampion maso s bramborem v alobalu v alobalu vepřové kotlety v alobalu vepřové maso s brambory v alobalu recepty v alobalu maso valobalu maso zapecene v alobalu maso s brambory v alobalu vepřová panenka v alobalu recepty vepřová panenka recepty

Zapomněl/a jsem heslo