Nutriční hodnoty (Uzené kuřecí čtvrtky na cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 820 kJ / 1 391 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 149,16 g |
| – nasycené | 63,72 g |
| – nenasycené | 83,01 g |
| –– mononenasycené | 67,96 g |
| –– polynenasycené | 15,05 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 4,85 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 uzené kuřecí čtvrtky | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
| 3 3 velké cibule, (cca 360 g), nakrájené na tenké půlměsíčky | ||
| 2 stroužky 2 stroužky česneku nakrájené na tenké plátky | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 150 g 150 g slaniny nakrájené na tenké proužky | Špek | 150 g |
| 150 ml 150 ml vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
| špetku špetku mletého pepře | Pepř černý mletý |