Nutriční hodnoty (Košíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 124 kJ / 3 376 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,16 g |
| Tuky | 219,95 g |
| – nasycené | 137,99 g |
| – nenasycené | 76,75 g |
| –– mononenasycené | 68,90 g |
| –– polynenasycené | 7,85 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 6,40 g |
| Cholesterol | 868 mg |
| Sodík | 142 mg |
| Sůl | 0,33 g |
| Sacharidy | 307,05 g |
| – cukry | 136,70 g |
| ––– laktóza | 16,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 30 g 30 g práškového cukru | Cukr bílý | 30 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 1 1 pudink vanilkový | Puding v prášku | 40 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
| rum dle chuti | Rum | |
| drobné ovoce | Jahody čerstvé | |
| 20 g 20 g želatiny v prášku | Želatina vepřová | 20 g |