Nutriční hodnoty (Kombinovaný moučník z listového těsta s piškotovým korpusem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 558 kJ / 1 089 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,84 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 29,56 g |
| – nasycené | 7,58 g |
| – nenasycené | 14,78 g |
| –– mononenasycené | 9,44 g |
| –– polynenasycené | 5,34 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 17,04 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 328 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 154,50 g |
| – cukry | 105,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 chlazené listové těsto | Listové těsto | |
| 1 balíček 1 balíček kulatých dětských piškotů | Piškoty | 120 g |
| kapka kapka rumové tresti | Aroma rumové | |
| rybízový džem podle potřeby | Džem z červeného rybízu | |
| 2 2 vanilkové pudingy | Puding v prášku | |
| 1 1 000 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| moučkový cukr do mléka na puding (podle chuti) | Cukr bílý | |
| 4 4 nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 3 PL polohrubé mouky + půl lžičky jedlé sody | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 1/2 PL 1/2 PL cukru krupice | Cukr bílý | 6 g |
| mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% |