Nutriční hodnoty (Jablka ponejprv marinovaná a později na másle smažená)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 028 kJ / 1 919 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,65 g |
| Tuky | 2,15 g |
| – nasycené | 0,69 g |
| – nenasycené | 0,96 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,86 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 16,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 114,20 g |
| – cukry | 108,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 1 1 pánská hrst hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 PL 1 PL cukru moučka s vanilkovým nádechem | Cukr bílý | 25 g |
| 1 1 – 2 PL přepuštěného másla | Ghí | |
| 0,5 l 0,5 l vodky čisté | Vodka | 500 ml |
| 1 PL 1 PL cukru moučka s vanilkovým nádechem | Cukr bílý | 25 g |
| 1 KL 1 KL citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
| 2 PL 2 PL pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 30 ml |