Nutriční hodnoty (Vepřová játra na pivu podle Babicy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 758 kJ / 181 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,71 g |
| Tuky | 0,54 g |
| – nasycené | 0,15 g |
| – nenasycené | 0,23 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,16 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 8,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 27,90 g |
| – cukry | 16,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřová játra | Játra vepřová | |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 sklenka 1 sklenka piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |