Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Papriková polévka s klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 188 kJ /
523 kcal
Bílkoviny16,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,14 g
Tuky2,85 g
– nasycené0,52 g
– nenasycené1,76 g
–– mononenasycené0,82 g
–– polynenasycené0,95 g
––– omega 30,05 g
Vláknina21,19 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 648 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy99,95 g
– cukry35,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 masité papriky Paprika červená čerstvá 450 g
5 5 středních brambor Brambor zimní 250 g
1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty Pasta papriková 15 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
olej nebo sádlo Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 1 pikantní klobása Klobása
mletá paprika ( část může být pálivá ) Paprika červená sušená
zeleninový vývar Vývar zeleninový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.