Nutriční hodnoty (Papriková polévka s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 188 kJ / 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,14 g |
Tuky | 2,85 g |
– nasycené | 0,52 g |
– nenasycené | 1,76 g |
–– mononenasycené | 0,82 g |
–– polynenasycené | 0,95 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 21,19 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 648 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 99,95 g |
– cukry | 35,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 masité papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
5 5 středních brambor | Brambor zimní | 250 g |
1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 1 pikantní klobása | Klobása | |
mletá paprika ( část může být pálivá ) | Paprika červená sušená | |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
sůl | Sůl mořská |