Nutriční hodnoty (Papriková polévka s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 188 kJ / 523 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,14 g |
| Tuky | 2,85 g |
| – nasycené | 0,52 g |
| – nenasycené | 1,76 g |
| –– mononenasycené | 0,82 g |
| –– polynenasycené | 0,95 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 21,19 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 648 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 99,95 g |
| – cukry | 35,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 masité papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
| 5 5 středních brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 1 pikantní klobása | Klobása | |
| mletá paprika ( část může být pálivá ) | Paprika červená sušená | |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| sůl | Sůl mořská |